Главно меню

Реклама

Влизане в сайтаТоп 20 думи в Немския език
Аз мога немски

Някои от най-популярните думи на Немски език

Безплатен Курс по Немски - Аз Мога Повече 2014-2015

der
die
und
in
den
von
zu
das
mit
sich
des
auf
für
ist
im
dem
nicht
ein
Die
eine

Безплатно Обучение

Тези думи са само част от най-употребяваните думи в Немския език. Те обикновено се използват в комбинация с други думи. Къде се употребяват, какви са правилата в немския език, защо толкова много думи се пишат с главна буква и още много неща ще научите от Курса по Немски език по програмата "Аз Мога Повече 2014-2015".

Ваучерът за Обучение, който се предоставя от Агенция по Заетостта покрива разходите за изучаването на 3 нива по Общата Европейска Езикова Рамка. Мнозинството одобрени по Аз Мога Повече 2014-2015 лица предпочитат курса им по Немски език да започне от началното ниво - А1, затова и повечето Доставчици на Обучение с Ваучери предлагат именно такъв курс.

Курсът по Немски език може да бъде проведен в Присъствена или в Дистанционна форма на обучение, като при Дистанционния курс по Немски език  някои Доставчици на Обучение по схема Аз Мога Повече, които го организират, предлагат също и безплатен учебник и учебни помагала, които предоставят на курсистите си и които остават за тях след завършване на Обучението по Немски език.

 

{plusone}