Главно меню

Реклама

Влизане в сайтаУдължаване срока на "Аз мога повече" за провеждане на курсове
Аз Мога Повече - Актуално

Увеличаване на бюджета на схемата Аз Мога Повече и на сроковете за обучение с Ваучери до 2015-та година

Дистанционно обучение по Немски - курс по Аз Мога Повече с Ваучер

   От 14.04.2014г. е увеличен бюджетът на схемата Аз Мога Повече със 7,8 млн. лв. , а с това и сроковете за провеждане на обучения по програмата с 1 година. Крайният срок за приключване на курсовете с Ваучери по програмата Аз Мога Повече е преместен от 31 август 2014г. на 31 август 2015г.

   Ако сте подали документи в периода 15.10.2012 - 02.11.2012 година, очаквайте евентуално обаждане от Бюрото по труда, в което сте подали документи за получаване на Ваучер, за да може да получите своето Уведомление за обучение с ваучери.

   След това можете да се запишете за курс при избрания от Вас Доставчик на Обучение. Поради удължения срок на обученията по програмата, Доставчиците на Обучение с Ваучери ще имат възможност да предлагат на одобрените лица дати и в периода 2014-2015-та година.

   Лицензираният Доставчик на обучение Изоблок ЕООД Ви дава възможност да се обучавате в дистанционните курсове от ново поколение, предоставящи Ви учебния материал по интерактивен и иновативен начин.

   Дистанционното обучение по Аз Мога е начин работещите лица да се обучават от удобството на дома си, в почивката на работното място – по всяко време, от всяко място. Доставчиците на обучение дават възможност на курсистите сами да определят темпото на обучението си – това е особено важно при обучения като курсът по Немски език, например, където се усвоява чужд език и човек трябва да бъде концентриран. Можете да научите повече за Дистанционния курс по Немски език тук и да видите демо-клип на един дистанционен урок по Немски език, предоставен от Доставчик на обучение.