Главно меню

Реклама

Влизане в сайтаБезплатно Обучение по Немски език във Варна
Аз мога немски

Ваучери за Безплатно Обучение във Варна

Схема Аз Мога Повече 2014-2015 на Агенция по Заетостта

Аз Мога Повече 2014-2015   Варна е курортен град. Всяка година на почивка идват стотици чуждестранни туристи, при които най-често говоримият език е немския. Това означава, че фирмите в област Варна, заети в сферата на туризма (a и не само), се нуждаят от преводачи, които да могат да комуникират с туристите. Освен в компании, заети с туризма, владеенето на Немски език е необходимо и в редица други сфери.

   Работата като преводач може да има различни измерения. Например, можете да работите като преводач на статии и книги от немски. Също така, владеенето на Немски език, може да се използва като допълнение към текущата Ви професия. Ако пък тепърва Ви предстои да си търсите работа, владеенето на чуждия език ще се впише много добре във Вашата биография и ще допринесе до известна степен за по-лесното намиране на работа.

   Можете не само да се обучавате по Немски език в Дистанционна форма, но и безплатно! Да, това е възможно чрез схема Аз Мога Повече за 2014 и 2015-та година от Агенция по Заетостта. Единственото, което трябваше да направите, бе да кандидатствате, като подадете документи в Бюрото по труда в град Варна в рамките на обявения за това срок - 15.10.2012-02.11.2012г.

   Можете да проверите в ДБТ, където сте подали документи, дали сте одобрени - има изнесени списъци с одобрените за Безплатно обучение с Ваучери. Ако вече сте кандидатствали по схема Аз Мога Повече 2014-2015 и сте одобрени, то трябва да знаете, че имате 30-дневен срок за намиране на Доставчик на Обучение във Варна, който предлага курс по Немски език.

 

 

{plusone}