Главно меню

Реклама

Влизане в сайтаАктуална информация за приема на документи за обучение с ваучери

 

Аз Мога Повече - Безплатен курс по немски език с Ваучер

{jcomments on}Приемът на документи за кандидатстване по схемата Аз Мога Повече 2014-2015 за Безплатно обучение с Ваучери започна на 15.10.2012 . Краен срок за подаване на Заявленията за кандидатстване: 02.11.2012.

 
 

   ВАЖНО: Приемът на документи за получаване на Ваучер за Безплатно обучение по Немски език по схемата Аз Мога Повече 2014-2015 приключи на 2-ри ноември! Ако желаете да получавате актуални новини за програмата, регистрирайте се за информационния бюлетин на Доставчик на Обучение по Немски език.

   За тези, които са одобрени по схема Аз Мога Повече 2014-2015 за Безплатно обучение по немски език искаме да напомним, че имате 30 дни от датата на получаване на Уведомлението да си изберете Доставчик на Обучение по немски език и да заявите желанието си да се запишете при него. След това трябва да предадете попълнения изрязък от Уведомлението си на Бюрото по труда, в което сте подали документи за кандидатстване по Аз Мога за 2014-2015.

 

   Документите за Ваучери за Безплатно обучение по немски език се подаваха в Бюрата по Труда в цялата страна по местоживеене или месторабота. По схемата Аз Мога Повече 2014-2015 на Агенцията по Заетостта имаха право да кандидатстват лица на трудов договор в частния сектор или самонаети лица (собственици на фирми)Ако живеете в София, Бургас или Пловдив, трябваше предварително да проверите в кой филиал на Бюрото по Труда в града Ви можете да подадете документи.

 

 

   Тъй като желаещите да кандидатстват за безплатно обучение с ваучери бяха много, Бюрата по Труда работеха извънредно. След приключването на срока за подаване на документи, няма информация кога ще започне одобрението на кандидатите - на някои места вече има одобрени лица, другаде все още обработват документите. Важно е да се знае, че те се разглеждат по реда на постъпването им - т.е. тези, които са били сред първите кандидатствали, ще са сред първите одобрени.

 

   Много Доставчици на обучение по Немски език по Аз Мога Повече 2014-2015 предлагат на своите обучаеми информационен бюлетин, за да бъдат информирани за всичко ново и актуално около програмата Аз Мога Повече за 2014-та и 2015-та година - събития, новини, евентуален нов прием на документи.

 

{plusone}